vrijdag 20 april 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bekers meidentoernooi voetbal gaan mee naar Hengevelde

  • woensdag, 17 mei 2017 22:12
  • Geschreven door 

Twee Hengeveldse meidenteams gingen er vandaag met de hoofdprijzen vandoor bij het meidenvoetbaltoernooi Hof van Twente. In totaal namen drie meidenteams uit Hengevelde vanmiddag deel aan het finaletoernooi bij SV Hector in Goor.
Afgelopen week al vond de clinic plaats op de velden van WVV'34, ruim 20 meiden uit Hengevelde deden hieraan mee. Vandaag kreeg het meidenvoetbaltoernooi Hof van Twente een vervolg. De teams spelen 7 tegen 7 en een team bestaat uit minimaal drie niet voetbalsters. In de hete zon streden de drie teams in enkele poulewedstrijden voor een finaleplaats.

tim3

Uiteindelijk wisten de teams België en Portugal zich te plaatsen in de finale en werden zij kampioen. Zo waren de meiden van beide poules kampioen en namen de kampioensbekers mee naar Hengevelde. Daarnaast wonnen de teams kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het EK vrouwenvoetbal

Laatst aangepast op donderdag, 18 mei 2017 06:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

De kwestie is dat je anderen ziet zoals jij denkt dat ze zijn
En anderen zien jou, zoals zij denken dat je bent
Iedereen is maar een verzinsel van degene die hij ontmoet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren