woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bekers meidentoernooi voetbal gaan mee naar Hengevelde

  • woensdag, 17 mei 2017 22:12
  • Geschreven door 

Twee Hengeveldse meidenteams gingen er vandaag met de hoofdprijzen vandoor bij het meidenvoetbaltoernooi Hof van Twente. In totaal namen drie meidenteams uit Hengevelde vanmiddag deel aan het finaletoernooi bij SV Hector in Goor.
Afgelopen week al vond de clinic plaats op de velden van WVV'34, ruim 20 meiden uit Hengevelde deden hieraan mee. Vandaag kreeg het meidenvoetbaltoernooi Hof van Twente een vervolg. De teams spelen 7 tegen 7 en een team bestaat uit minimaal drie niet voetbalsters. In de hete zon streden de drie teams in enkele poulewedstrijden voor een finaleplaats.

tim3

Uiteindelijk wisten de teams België en Portugal zich te plaatsen in de finale en werden zij kampioen. Zo waren de meiden van beide poules kampioen en namen de kampioensbekers mee naar Hengevelde. Daarnaast wonnen de teams kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het EK vrouwenvoetbal

Laatst aangepast op donderdag, 18 mei 2017 06:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren