woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengeveldse kinderen kregen tennisles onder stralende zon

  • woensdag, 17 mei 2017 22:46
  • Geschreven door 

Vanmorgen hebben de kinderen van de basisschool in Hengevelde schooltennis gehad op de tennisbaan i.p.v. gymles. Dit was een initiatief van de jeugdcommissie van Wegdamse TC in samenwerking met gymleraar Thijs en met hulp van leden van de vereniging. Op elke baan werd een ander spel bedacht en dit werd gerouleerd. Verschillende groepen hebben kennis gemaakt met het tennisspel. Er waren kinderen die al tennisles hebben gehad, maar ook kinderen wie nog nooit een balletje hadden geslagen. Het was een gezellige, zonnige morgen met enthousiaste kinderen.

hupa1


hupa2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren