Het  beachvolleybalveld in Hengevelde is vanaf nu te reserveren

Het is zomer en de trainingen in de zaal zijn gestopt. Het  beachvolleybalveld in Hengevelde is vanaf nu te reserveren voor een training of zelfs een toernooi! Voorzitter van volleybalvereniging Cupido:”In de regio zijn niet zo heel veel beachvelden waar openbaar gebruik van gemaakt kan worden. In Hengevelde kan dit wel tegen een geringe vergoeding. Onze twee mooie velden zijn op alle dagen van de week te reserveren. De kosten zijn € 10,00 per uur voor 1 veld en € 15,00 per uur voor 2 velden. De velden zijn voorzien van verstelbare netten en belijning. Voor een beachtoernooi kunnen jullie het hele beachveld reserveren(beachvolleybal en beachhandbalveld met in totaal mogelijkheden voor maximaal vijf beachvolleybalvelden). Hiervoor gelden speciale prijzen, waarover wij graag met jullie van gedachten wisselen! Voor reserveringen kun je bellen of appen met Janet Koenderink (06-15474799) of mailen naar info@cupido-hengevelde.nl.

Op het terrein is een toilet aanwezig, een waterpunt en goede verlichting. Ook beachballen zijn aanwezig. Het gebruik van de kleedkamers, douches en de kantine in naastgelegen Sporthal de Marke is alleen in overleg mogelijk".

Beachtoernooi Cupido 02 september 2017
Ons eigen beachtoernooi is ingepland op ZATERDAG 2 SEPTEMBER, voor de jeugd ’s middags van 12.00 uur tot 16.30 uur en voor de volwassenen (v.a. 14 jaar) ’s avonds van 17.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Vorig jaar was dit toernooi voor zowel de jeugd als de volwassenen een groot succes met in totaal maar liefst 250 deelnemers.

Wellicht is het heel leuk voor jullie CMV, A-B-C jeugd en senioren om hier aan mee te doen als teambuildingsactiviteit voor het nieuwe seizoen. Zet dus nu vast in jullie agenda en/of stuur door naar jullie jeugdbestuur en/of activiteitencommissie. Opgeven kan via beach@cupido-hengevelde.nl.

Vragen? Bel ons gerust!
Groeten namens het bestuur van Volleybalvereniging Cupido

Veronique Beuving, 06-27617898, Janet Koenderink 06-15474799 en Monique Grefte 06-18993195.