woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jan Rupert wint Asse-Zellik!

  • zondag, 06 augustus 2017 19:49
  • Geschreven door 

De jonge duiven moesten dit keer een dag langer in de vrachtwagen zitten, het was zaterdag slecht weer. Dit betekende dat ze niet gelost konden worden. Op zondag 6-8 was het weer prima voor de duiven en ze werden dan ook om 9.00 uur in Asse-Zellik, zo'n 220 km vanaf Hengevelde gelost. Dit keer was het een vopgel van Jan Rupert die de snelste was. Op 11.21.36 arriveerde deze op het hok. Ook was er vorige week nog een marathon vlucht vanaf Bergerac. Een goeie 940 km vanaf Hengevelde. Deze werd gewonnen door Harrie Asbreuk.

De eerste 10 van Asse- Zellik waren als volgt:
1-4-6-7 Jan Rupert
2-3-5-8-9-10 Gerard Wielens

Uitslag Bergerac:
1-2 Harrie Asbreuk
3 Henk Roetgerink
4 Bennie Pelle

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren