woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw spandoek verwelkomt gasten bij WVV'34

  • zaterdag, 12 augustus 2017 11:25
  • Geschreven door 

De Tukker Cup timmert aan de weg. Sinds deze week heeft de gastheer van de finale wedstrijden (WVV'34) een nieuw spandoek opgehangen om haar gasten op sportpark Ruperts Erve te verwelkomen. De halve finales en de grote finaledag zullen bij WVV'34 te Hengevelde worden gehouden en mede dankzij News Outside heeft de Tukker Cup hiervoor een mooi nieuw spandoek kunnen ontwerpen om de gasten te verwelkomen op het sportpark inclusief een vernoeming naar de samenwerking tussen WVV'34 en stichting de Tukker Cup. Een fantastisch resultaat waarvoor de organisatie alle betrokkenen graag hartelijk voor willen bedanken.

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren