WVV’34 uitgeschakeld in het bekertoernooi

WVV'34 kwam over de gehele wedstrijd gezien tekort tegen het tweede elftal van HSC'21 en ging in de laatste wedstrijd in de voorbereiding met 1-3 onderuit. Al in de 10e minuut was het de Benteloër Brent Schutte die met een wonderschone treffer de Haaksbergernaren op voorsprong bracht. Aanvoerder Wouter Roescher kopte in de 22e minuut op fraaie wijze de 1-1 binnen (zie foto boven). Even later werd een misverstand in de Wegdamse defensie genadeloos afgestraft door Bas ter Hogt en de ruststand van 1-2 was bereikt. In de tweede helft hadden de Hengeveldenaren het moeilijk op eigen veld. In de 59e minuut viel dan ook de 1-3 na een slippertje van Gijs Brummelhuis en daar wist Bas Belshof wel raad mee. Trainer Roy Workel: ”We hebben geprobeerd om het HSC'21 lastig te maken. We hadden een aantal kansen, maar we kregen de doelpunten te gemakkelijk tegen. Al met al wel tevreden met het verlies tegen een goede tegenstander.”
De voorbereiding is nu ten einde, hoe kijk je daar op terug, Roy?