Cupido 1: De tweede krachtmeting van het seizoen met ruime cijfers gewonnen!

De Hengeveldse volleybaldames van Cupido 1 wisten vanmiddag in Neede thuisploeg Dynamo, afgelopen seizoen uitkomend in de promotieklasse, met 1-3 te verslaan. De dames begonnen sterk met een goede organisatie binnen de lijnen. Veel sterke opslagen en goed verdedigend werk resulteerde in een nipte maar spetterende overwinning in de eerste set: 27-25. In set twee hielden de dames de strijdlust. Tactisch spel van spelverdeelster Susan Beuving zorgde voor een aantal mooie punten. De set werd met ruime cijfers gewonnen: 19-25. De beruchte derde set kwam aan bod:

Een set die vorig seizoen meerdere keren verloren ging. Ook dit keer lukte het Cupido niet de set naar zich toe te trekken, mede veroorzaakt door een beter spelend Dynamo. Vier punten halen was onverdeeld het motto. Het gevoel was terug, dit was duidelijk te zien in de overtuiging van de aanvallen. De een na de andere setup werd afgemaakt.

De laatste set werd mede binnengesleept door een goed serverende Marieke Beuving. 3-1 winst met de laatste set een uitslag van 12-25!

De eerstvolgende wedstrijd vindt plaats op 21 oktober, in eigen sporthal, tegen Dynamo D2.