WHC vanavond eerste thuiswedstrijd

WHC speelt vanavond in haar eigen sporthal de Marke tegen Overwetering, dat in tegenstelling tot de Wegdamse Handbal Club de eerste wedstrijd wel tot winst wist om te zetten. Het is een omnisportvereniging met afdelingen voor voetbal en handbal en speelt in geel-groen. Routenier Esther Tuinte: ”Bijna alles is fit. Eva Keuper kampt helaas net nog met een blessure aan haar hak, we open dat zij er over 2 weken weer bij kan zijn. Verder geen bijzonderheden. In deze nieuwe regio kennen we geen enkele tegenstander en dat heeft zo zijn voor en nadelen. Wel heeft Theo wat info kunnen achterhalen van Overwetering maar goed. We moeten ons eigen spel spelen; snelle breaks en tijd nemen in de aanval". 
Wat moet er anders dan vorige week?

"Verdedigend stond het vorige week goed, helaas vergaten we toen af en toe te scoren waardoor de punten helaas daar bleven. Dat moet vanavond dus beter. Eerste wedstrijd thuis, altijd leuk! Hopelijk veel publiek dus vanavond de eerste 2 punten dacht ik zo!”

Trainer Theo van der A:” Elke wedstrijd is moeilijk. Overwetering is net  gepromoveert uit de eerste klasse en hebben vorige week gewonnen van Pacceli.  Alleen Eva is geblesseerd zoals vermeld en de rest is topfit.  We proberen de punten in Hengevelde te houden!”