WHC wint eerste thuiswedstrijd

WHC heeft de thuiswedstrijd tegen Overwetering vandaag met 20-16 gewonnen, het was de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Theo van der A van WHC over het duel: "Bij rust stond het 14-10 voor ons. We kwamen met 2-0 achter maar na 3 minuten was het gelijk, 2-2 . Overwetering liep weer uit naar 3-5 na 7 minuten. In de 16e minuut kwamen we weer gelijk, 8-8 en daarna liepen we uit naar 12-10. En op 14-10 hield Monique een penalty eruit en de ruststand werd 14-10. Na de rust kwamen ze terug op 15-12 maar we gingen door en de afstand bleef iedere keer 3 doelpunten. Het was een verdiende overwinning.
Esther Tuinte over de wedstrijd:

"De eerste punten zijn binnen! Een mooi gevulde tribune. Fijn met zo'n sfeer thuis handballen! We lieten ons de eerste minuten overdonderen door hun snelle spel, mast bleven dichtbij. Gelukkig pakten we het verdedigen goed op en stonden we met rust op voorsprong. De doelstelling voor de 2e helft was dit behouden en dat hebben we eigenlijk de steeds gedaan. Ondanks dat het niet steeds even fijn liep in de aanval. Met Manon hebben we er een belangrijke speelster bij. Ze bewaart rust op de juiste momenten, scoort makkelijk en kan anderen in scoringspositie brengen. Ik denk dat we dit de komende weken alleen nog maar kunnen verfijnen zodat we nog beter op elkaar ingespeeld raken. Fijn om zo iemand met deze ervaring erbij te hebben ! En natuurlijk niet te vergeten onze mini Dorien!! Zij is ook een goede aanvulling dit jaar in ons team. Klein vlug en flexibel op de cirkel! Op naar de de 3e wedstrijd volgende week in Houten."