Tukkercup: WVV’34 stunt tegen Achilles’12

WVV’34 versloeg vanavond Achilles’12 met 2-0, dat uitkomt in de 2e klasse. De groengelen speelden zonder vaste krachten als Tom ten Breteler, Gijs Brummelhuis en Remi Leferink een prima wedstrijd met Bas Assink centraal achterin. In de eerste helft waren er kansen voor onder andere Rik ten Thije en Gijs Pierik. Ook in de tweede helft kregen de Hengeveldenaren mogelijkheden en in de 76e minuut was het de goed spelende Gijs Pierik die de bal onderschept op het middenveld. Hij liep door tot de keeper en legt de bal keurig af op Jord Bouwmeester die hem afmaakte. In de 86e minuut werd het zelfs 2-0:

Het was Bas Assink die vanaf achterin met een wereldpass de bal achter de verdediging bracht en Hamoudi een op een voor de keeper zet. De Wegdamse aanvaller en invaller stuitte de eerste keer op de keeper maar in de rebound was het raak.
In de slotfase waren er ook nog mogelijkheden voor onder andere Mahmoud Jaafil die na een goede pass van Joost ten Heggeler net naast schoot en grote broer Hamoudi Jaafil die zijn pegel geblokkeerd zag worden.

Al met al een prima pot van WVV met uitblinkers als Bas Assink die het spel verdeelde en Gijs Pierik die met Wouter Roescher heerste op het middenveld.