Cupido 1 overtuigend langs BVC 1.

De dames van Cupido hebben vanavond de gedroomde 4-0 overwinning in de wacht gesleept en heeft daarmee evenveel verliespunten als koploper Holyoke uit Enter. Met Ester Wegdam als extra versterking op de spelverdelers plek begonnen de Hengeveldse vollybaldames op volle sterkte aan deze wedstrijd. Zowel de eerste als tweede set had BVC niks in te brengen, door de sterke serve series aan de kant van Cupido werd de ploeg uit Barchem compleet weg geserveerd, 25-17 en 25-16. In de beruchte derde set moest Cupido laten zien dat dat ze ook echt beter waren.

Nadat het in het begin van de set wat gelijk op ging, wist Cupido aan het eind de meeste punten te maken en ook deze set binnen te harken met 25-22. Met de 4e set zal het extra puntje verdiend kunnen worden. Makkelijk ging het niet, na een 2-7 achterstand moest Cupido toch alles uit de kast halen om deze set te winnen. Na een goede serve serie van Jolijn Rotink werd de stand weer gelijkgetrokken, 10-10. Met een eindstand van 25-19 in de vierde set is de uitslag overduidelijk 4-0.
Met 5 extra punten kan Cupido weer aansluiten in de top.

Volgende week zaterdag staat het volgende duel op het programma tegen Grol 1, om 15.00 uur in Groenlo.