WHC verliest van Pacelli: 12-15

WHC heeft vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Pacelli in Bentelo met 12-15 verloren. In verband met de Hengeveldse revue werd het duel in Bentelo afgewerkt. Trainer Theo van der A over het duel: "We begonnen met drie blessures aan de wedstrijd. De eerste 6 minuten ging de wedstrijd gelijk op 2-1  Daarna liep Pacelli uit naar 4-6. Daarna kwamen we goed terug naar 6-6 en 8-7 voor. In de 18 minuten hield Monique Huisman een penalty op 8-7. De ruststand was 11-12. Na de rust kwamen we op 12-12 en binnen 3 minuten liep Pacelli uit naar 12-15. We hebben er voor gevochten maar we kwamen niet meer dichterbij. Pacelli speelde op dat moment beter en benutte de kansen beter. We konden de punten niet in eigen huis houden.