WVV’34 verslaat Juventa’12 in Tukkercup

WVV’34 heeft vanavond in Wierden een uitstekende 1-3 overwinning geboekt in de Tukkercup. Na 20 minuten viel de 1-0 voor derde klasser Juventa'12 na een prachtig afstandsschot die vanuit 20 meter hoog in de goal verdween. Het enige wat de Hengeveldenaren brachten in die fase was een kans van Tom ten Breteler, maar hij stuitte op de keeper. Even later was het wel raak voor Hengeveldse top spits Tom! Uit een corner van Lars Aarnink kopte Wouter Roescher de bal op de keeper. In de rebound maakt Tom de gelijkmaker: Het revueweekend deed wonderen. Een beter Juventa’12 liet in de eerste helft na de kansen af te maken. WVV'34 begon goed aan de tweede helft, er werd volop beleving en strijd geleverd. In de 58e minuut was er een penalty voor WVV'34. Een prachtige steekpass van Lars Aarnink op Mahmoud Jaafil die vervolgens getackeld werd door de keeper; 1-2 voor WVV'34 door Wouter Roescher. (KLIK HIER VOOR DE STRAFSCHOP) In de 86e minuut beloonde Mahmoud zijn goede wedstrijd door de 1-3 op het scorebord te brengen. WVV'34 wint met 1-3 van Juventa'12 na een goede tweede helft waarin de 17 jarige jeugdspeler Dani Morsink zijn debuut maakte voor het 1e elftal! (zie foto bij lees meer)