WVV’34 naar Hector voor bijzondere wedstrijd

In verband met het overlijden van Engelien Workel zal, voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte in acht worden genomen, daarnaast zal WVV de wedstrijd met rouwbanden spelen. De moeder van zowel de trainer als de voorzitter, uitermate geliefd bij de club zal enorm gemist worden. Aanvoerder Remi Leferink:” Het nieuws sloeg natuurlijk in als een bom. Niemand had dit zien aankomen, maar helaas kregen wij toch dit treurige bericht. Engelien was ook binnen onze groep heel erg geliefd en daarnaast een van onze meest trouwe supporters. Iedereen was verslagen toen we dit te horen kregen. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Roy is donderdag bij de training bij ons geweest en heeft zijn woordje gedaan. Aanstaande zondag zal hij er 'gewoon' bij zijn, aangezien dit een belangrijke wedstrijd is, maar zeker omdat Engelien dit ook graag zo had gezien! Je moet altijd strijden voor wat je waard bent met je team, maar ik denk dat de wedstrijd van zondag nog een extra lading heeft”.

Mahmoud Jaafil:”Ik schrok er echt van woensdag toen ik het hoorde, ze was oprecht mijn grootste supporter, te bizar. Als ik mij dan realiseer dat ik in de afgelopen 10 jaar haar gemiddeld 3 keer in de week sprak…….

De laatste ontmoeting tussen de twee Hof verenigingen in Goor was op 22 april 2012. WVV wist met 0-2 te winnen door doelpunten van Hamoudi Jaafil en Maurice Workel. "Het was aan het fabuleuze optreden van keeper Wouter Assink te danken dat de “brilstand” na 45 minuten op het scorebord bleef"was destijds te lezen op Wegdamsnieuws.

De wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld op sportpark Het Doesgoor. Scheidsrechter is dhr Oude Wolcherink.

April 2012, oud WVV trainer Wim Woeltjes bij Hector op de bank, William Krabbenborg bij de Hengeveldenaren.