Cupido wint emotionele wedstrijd

Nadat deze week het onverwachte overlijden van Engelien Workel, erelid van Cupido, het hele dorp in diepe rouw bracht, moest er vanavond toch nog wel gevolleybald worden. Ter nagedachtenis aan Engelien werd er begonnen met een eervolle minuut stilte. Daarna begon dames 1, toch wat geëmotioneerd, aan de wedstrijd. Er werd met 3-1 gewonnen van Focus uit Hoog Keppel. Binnen de bekende gele lijnen begonnen ze sterk met een goede serve serie van Anouk Vehof kwamen de groen gelen op voorsprong. Daarna werd oplettend en snel spel gespeeld door de dames van Cupido. Anouk Vehof: ”We waren letterlijk gefocust op focus. En dat leverde ons de winst op in de 1e set met 25-13. Helaas kakte de 2e set in en door veel persoonlijke fouten en miscommunicaties die ze niet van elkaar gewend waren verloren ze de set met 25-23. De 3e set ging met ups en downs:

Waardoor de set wat moeizaam verliep. Er moest gevochten worden voor elke bal om deze set binnen te slepen. Door een mooie positie switch van Lotte en Lynn scoorde Lynn een aantal prachtige ballen op de rechtdoor. Uiteindelijk wonnen we de set met 25-22.
De 4e set moest het spelletje dat er af en toe tegen hen zelf gespeeld werd afgelopen zijn. Volle bak en Danoontje power in de mouwen. Dit gebeurde ook en gelukkig kwam het spel wat terug. Janne sloot de set met een mooie knaller in de rechtdoor af. De dames van cupido haalde de laatste set binnen met 25-18.
De 4 punten zijn weer in de pocket en dat brengt de dames van Cupido op een 3e plek met 2 wedstrijden minder op de nummer 1. Ook mede door de aanmoediging van onze mini van de week Tess Klein Breteler hebben we de wedstrijd goed kunnen afsluiten.

Onze volgende wedstrijd zal zijn tegen WSV in Warnsveld op zaterdag 25 november om 13.00 uur in sporthal “De Kei”. Tot dan!"