Muziekschool Hof van Twente weer van start


In de week van 3 september zullen alle lessen weer van start gaan op de Muziekschool Hof van Twente. Inschrijven voor instrumentaal of vocaal onderwijs is nog mogelijk. De officiële inschrijving voor dit cursusjaar was tot 1 augustus. Er bestaat een kans dat nieuwe leerlingen eerst op een wachtlijst worden geplaatst, maar de muziekschool streeft ernaar iedereen een lesplaats te geven.

Dans
Er zijn dit jaar een aantal nieuwe danscursussen: op dinsdag en vrijdag verzorgt Carlijn Otten street- en jazzdance voor diverse leeftijden. Op maandag- en woensdag zal Marleen Hamer weer klassiek ballet en kidsdance en kidsswing geven. Daarnaast is er een speciale kleuterdansgroep. Voor exacte tijden surf naar de website van de muziekschool www.mshvt.nl.

Koren

Ook de koren gaan maandag 3 september weer van start. Voor volwassenen zijn er twee koren: kamerkoor Enchanté en popkoor TOP.NL. Zij zingen op maandagavond in de Rabozaal van De Reggehof. Aanvangstijden zijn: 18.45 uur en 20.30 uur. Voor kinderen en jeugd zijn er drie koren: voor de jongsten (6 t/m 8 jaar) op vrijdagmiddag De Hofkids en aansluitend voor 9 t/m 12 jarigen Too Crazy. Beide koren staan o.l.v. Carlijn Otten. De Hofkids zingen van 16.00- 16.30 uur en Too Crazy van 16.40 tot 17.25 uur in de balletzaal van De Reggehof. Op donderdagavond zingt Showchoir Cool’n Hot onder leiding van lichte muziekzangdocente Simone Ewouds van 18.00 tot 19.00 uur. 

Kinderen t/m 16 jaar die al een cursus volgen op de muziekschool mogen gratis deelnemen. Kom gezellig een keer meezingen!