WVV’34 glansrijk door naar de volgende ronde Tukkercup

In de laatste poulewedstrijd van de Tukkercup won WVV vanavond thuis met 4-1 van vierde klasser sportclub Overdinkel. Na ruim een half uur spelen kwamen de Hengeveldenaren nog op een 0-1 achterstand. De bal kwam terug van de paal en volgens grensrechter Marc Pelle stond de doelpuntenmaker op dat moment in buitenspelpositie. De matig fluitende scheidsrechter negeerde het vlagsignaal. Dit was tevens de ruststand. Met 5 wissels werd er aan de 2e helft begonnen, Mahmoud Jaafil leek uitgeslapen uit het weekend te zijn gekomen en ontpopte zich tot de man van de wedstrijd:

Zijn 1e actie kort na de thee leidde tot een hoekschop van Wouter Roescher die binnengekopt werd door Gijs Pierik. Amper een minuut later passeert Mahmoud zijn tegenstander binnen de 16 buitenom en met een schuiver in de verre hoek bracht hij WVV in no time op voorsprong.

Zeven minuten later was het wederom de wakkere Mahmoud, deze keer werd hij in de 64e minuut op links diep gestuurd, het werd een rollertje die haalbaar leek voor de verdediger, de 3-1 verscheen op het scorebord.
In de 79e minuut werd het zelfs nog 4-1. Het was Wouter Horstink die na een sublieme pass van Lars Aarnink koelbloedig afrondde.

Met 3 overwinningen, Achilles 2-0, Juventa 1-3 en vandaag de 4-1 overwinning op sportclub Overdinkel is WVV glansrijk als groepswinnaar door naar de volgende ronde, loting op 10 januari.

Justin Alferink

Opstelling: Wouter Assink (Tom Pierik) Martijn Baas, Jos ter Huurne, Justin Alferink (Thijs Assink) Gijs Pierik, Bas Assink (Lars Aarnink) Wouter Roescher, Wouter Horstink, Tom ten Breteler (Mahmoud Jaafil) Hamoudi Jaafil (Rick Baas)
(Alle wissels vonden plaats in de rust.)