WVV’34 wint in Albergen, Gijs Pierik richting ziekenhuis *UPDATE

WVV’34 heeft vandaag met 1-2 gewonnen bij de Tukkers dat 5e staat in de derde klasse. Trainer Roy Workel: ”De 1ste helft hebben we wel mogelijkheden gehad maar waren we ongelukkig in de afwerking. De 2de helft was aan onze kant slordig maar scoorden we wel 2x via Tom ten Breteler en een rebound na de gemiste penalty van Wouter Horstink. (ZIE DIT FILMPJE) Over het geheel geen beste wedstrijd van beide kanten. Voor Gijs Pierik was de wedstrijd na 15 minuten al voorbij na een botsing hoofd tegen hoofd. Het was een naar gezicht en hij is nu naar het ziekenhuis. We weten nog niet hoe het is op dit moment. (Gijs Pierik: “Ze hebben een scan gemaakt wat ze aan het bekijken zijn nu, even afwachten”. *UPDATE; "Er kwam niks ernstigs uit. Hersenschudding en hoofdwond. Even rustig aan doen vandaag". )
Remi Leferink over de wedstrijd van vandaag:

” Prima oefenpotje, alleen ging erover en weer nog wel wat verkeerd. In de erste helft waren wij de bovenliggende partij maar we gingen rusten met een 1-0 achterstand, de Tukkers sloeg toe uit een counter. In de tweede helft waren de Tukkers beter, maar sloegen wij toe via Tom ten Breteler en Wouter Horstink (penalty). Minpunt aan de wedstrijd was het uitvallen van Gijs Pierik, met een fikse hoofdwond na een kopduel. Al met al een nuttig oefenpotje; op naar volgende week!”

Komende zondag speelt WVV'34 de eerste competitiewedstrijd van 2018 thuis tegen Unisson uit Boekelo.