Opening ’t Kaspel druk bezocht

Een prachtig nieuw buurtgebouw voor de buurtschap Kerspel Goor,onder het toeziend oog van ruim 200 aanwezigen werd de nieuwe naam van het buurthuis  ’t Kaspel,  onthuld door wethouder Josh Sijbom en Henk Holsbrink, de buurtbewoner die de naam uit de hoge hoed toverde. Na het welkomstwoord van oud-voorzitster Gerdien Greven sprak Jan Gijmink, de eerste voorzitter van de buurtvereniging, die op 5 november 1982 is opgericht en nu dus 30 jaar bestaat.

Wethouder Josh Sijbom sloot namens de gemeente Hof van Twente de rij van sprekers. Daarna volgde de onthulling van het naambord en werd het Kaspel's volkslied gezongen.

Vervolgens zong een lakei een lied over de oude school en de Hengeler Hook op de melodie van "Het Dorp" van Wim Sonneveld. Een groot deel van de realisatie van het nieuwe buurtgebouw werd verricht door een vaste groep van ruim 35 vrijwilligers, die ruim 4.700 uren vrije tijd aan de totstandkoming van "t Kaspel" besteden. Zij mogen met recht trots zijn op het prachtige eindresultaat.

(bron Maarkelsnieuws)