WVV´34 wint met 3-0 van Buurse zonder te imponeren

WVV'34 heeft vandaag in eigen huis middenmoter Buurse met 3-0 verslagen. Bij rust stond de ploeg van Roy Workel met 1-0 voor, na rust werd de marge van één uitgebouwd tot een 3-0 eindstand. Het duel, dat 8 minuten later begon dan gepland, werd door verrassend veel bezoekers aanschouwd. De openingsfase was van beide ploegen zeer matig, beiden wisten hun voorhoede moeilijk te bereiken en er was dan ook regelmatig onnodig balverlies. WVV'34 had het geluk mee, want na 13 minuten was het de zeer goed spelende Lars Aarnink die het openingsdoelpunt maakte met een kopbal uit een corner. Geluk voor hem was dat de man van Buurse die de tweede paal bezette stond te slapen en de bal niet tijdig wegwerkte. In het vervolg van de eerste helft probeerde Buurse bij vlagen wel te voetballen, maar was het veel te slordig in de eindpass waardoor het vrijwel geen enkele keer voor doelman Wouter Assink verscheen. In de rust werd opmerkelijk genoeg Mahmoud Jaafil gewisseld, voor hem kwam Wouter Horstink in de ploeg. Trainer van WVV'34 Roy Workel gaf later te kennen dat Mahmoud ziek was en daarom het veld verliet.

Na rust was het WVV'34 dat nog altijd de bovenliggende partij was, dit zonder echt te imponeren. Aangezien Buurse niet bij machte was zelf iets te creëren leverde dit voor de thuisploeg geen gevaar op. Gelukkig voor de groengelen werd in de 52e minuut een voorzet van Lars Aarnink binnengewerkt door Wouter Horstink. De bal werd vanaf de achterlijn netjes teruggelegd op de invaller waardoor hij hard kon binnen schieten. Voor eenieder was duidelijk dat er een wonder moest gebeuren mocht Buurse nog aanspraak maken op een punt of meer. Dit wonder gebeurde ook niet en in de 69e minuut ging de linksback van Buurse knullig in de fout. Hij verspeelde de bal aan Wouter Horstink die na een tegenstander uitgespeeld te hebben de bal teruglegde op Hamoudi Jaafil. Laatstgenoemde faalde niet en schoot onberispelijk binnen, 3-0.

Keeper Jordi Doorn van Buurse over het duel: "Zeker de eerste helft hadden we nog kans op punten. Als het kon dan was het vandaag wel. Echter doen persoonlijke fouten je vandaag helaas de dag om."

Trainer van WVV'34 Roy Workel: "Het was geen beste wedstrijd, maar ik denk dat WVV'34 terecht gewonnen heeft. Door individuele acties van Lars Aarnink en Wouter Horstink hebben we gewonnen. We hebben weinig tot niets weggegeven dus het is een terechte overwinning."

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE VAN DE 1-0.