WVV’34 overklast Bentelo in eerste derby sinds tijden: Hattrick Hamoudi

WVV'34 heeft vandaag Bentelo in eigen huis met 4-0 verslagen. Hamoudi Jaafil tekende voor een hattrick, invaller en jeugdspeler Randy Smit maakte het kwartet compleet. Amper nadat de kruitdampen van de geweldige sfeeractie (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE) waren opgetrokken stuurde Lars Aarnink in de 4e minuut via de linkerflank Hamoudi Jaafil weg die vervolgens naar binnen trok en met rechts de bal achter keeper Thijs Kruders schoot. In de 23e minuut ging het duo op herhaling! Lars vond wederom Hamoudi en de uitblinker van de laatste weken knalde de bal werkelijk snoeihard tegen de touwen. Na 33 minuten was het even schrikken voor de Wegdammers; Aanvoerder en topscorer Tom ten Breteler verliet geblesseerd het veld en werd vervangen door jeugdspeler Randy Smit. Deze was amper binnen de lijnen of hij schoot de 3-0 binnen op aangeven van Mahmoud Jaafil. Zo was de wedstrijd ruim voor de thee al beslist, Bentelo wist niet of nauwelijks gevaar te stichten in de eerste 45 minuten.

n de 2e helft probeerde Bentelo door hoger druk te zetten het tij nog enigzins te keren, dat liep echter anders. In de 67e minuut maakt Hamoudi Jaafil met een volley vanaf de punt 16 in de bovenhoek waarschijnlijk het doelpunt van het jaar! Dit bracht voor de 11 WVV-ers in het veld extra spanning met zich mee: Bij 5-0 zou immers trainer Roy Workel op tafel dansen na de wedstrijd! In de 78e minuut werden Remi Leferink en Justin Alferink gewisseld voor Joost ten Heggeler en Jos ter Huurne, op dat moment was de wedstrijd beland in een gezapig geheel. WVV hoefde niet meer en Bentelo kon niet. Met de afgelasting in Goor bij GFC-EMOS is WVV'34 weer 3 punten verder uitgelopen vandaag.

De sfeeractie van vanmiddag was een unicum in de histortie van WVV. HIEReen filmpje van de mannen achter het gebeuren.