WVV’34 bindt ook Enter aan de zegekar: 0-2

WVV'34 blijft maar winnen, vandaag was het sv Enter dat in eigen huis met 0-2 werd verslagen. Doelpunten waren er van Tom ten Breteler en Wouter Roescher. In de openingsfase werden de intenties van Enter gelijk duidelijk. Ze verstopten zich niet en porbeerden WVV'34 al in de opbouw vast te zetten. De eerste grote mogelijkheid was dan ook voor de thuisploeg, maar de bal ging huizenhoog over. WVV'34 had pas na 24 minuten de eerste kans, Wouter Roescher schoot van even buiten de 16 naast. In de 33e minuut hadden de groen-gelen zichzelf moeten belonen met een flitsende aanval, maar Mahmoud Jaafil stuitte van dichtbij op de keeper. Zo ging men net als in Hengevelde met de brilstand richting de thee.

In de 59e minuut was het Lars Aarnink die Tom ten Breteler op 16 meter wist te vinden. Deze bedacht zich geen moment en knalde de bal met een volley snoeihard in de verre hoek. Het was de eerste kans na rust. In de 72e minuut was het Wouter Roescher die de wedstrijd in het slot gooide na een prima hoekschop van Lars Aarnink die daarmee zijn tweede assist van de wedstrijd op zijn naam schreef. Enter stelde daar in het tweede bedrijf barweinig tegenover. WVV heeft vandaag geduld getoond en bleef zoeken naar de vrije ruimte en hield het baltempo hoog. Het is dan ook geen moment in de problemen geweest.

Trainer Roy Workel over vandaag: "Over de gehele wedstrijd waren we de betere. In het begin was het even zoekende en kreeg Enter één mogelijkheid door een miscommunicatie in de verdediging. Daarna hebben we niks meer weggegeven. Ook stonden we goed en kregen we de beste kansen. Het was niet voor het eerst dat Tom ten Breteler de score opende, een prima uitslag. Ook waren er supporters die wederom met grote getallen komen kijken, namens de groep bedankt!"