Aanstaande vrijdagavond grote clubavond WVV´34

Op 17 november van het afgelopen jaar stond de Clubavond al op de rol. Maar door het plotselinge overlijden van Engelien Workel moest de avond verplaatst worden. De activiteitencommissie van de club prikte vrijdag 16 maart, zoals Wegdam Nieuws al eerder meldde. “Morgenavond verwachten we alle vrijwilligers van de club in de kantine en daarnaast is iedere WVV’er welkom en verder iedere geïnteresseerde", zegt Jurgen Eijsink als lid van de commissie. "We zorgen voor een mooi programma. We willen echt iets extra’s bieden voor iedereen die bij WVV'34 betrokken is."
De commissie heeft drie speciale gasten uitgenodigd. Sander Boschker, John Stegeman en Mike te Wierik:

Boschker is de alom bekende oud-doelman van FC Twente, die momenteel werkzaam is als assistent-trainer bij de Enschedese club. Stegeman is de huidige trainer van Heracles Almelo en had daar vorig jaar Hengeveldenaar Mike te Wierik onder zijn hoede. Mike is momenteel basisspeler bij FC Groningen en is daarnaast assistent-trainer van WVV'34 1. Deze drie bekende mannen uit de professionele voetbalwereld zullen ondervraagd worden door Gijs Eijsink, oud-speler van WVV die overigens nog altijd lid is van de Club van 100.

Dat de streekderby van vorige week vrijdag een van de gespreksondewerpen zal zijn, is zeker. Stegeman leidde Heracles naar een 2-1 overwinning, Boschker zat als assistent van Gertjan Verbeek bij FC Twente op de bank en Mike was toeschouwer. Daarnaast zal Gijs ook Roy Workel, de huidige hoofdtrainer van WVV, enkele vragen stellen. Hoewel het huidige seizoen al een aardig eind op streek is, moet op deze clubavond ook de Gouden Schoen nog worden uitgereikt aan de topscorer van vorig seizoen en dat was Maurice Workel, de voorzitter van de club.
Ook wordt de voetballer van het jaar van WVV 1 gehuldigd evenals de Vrijwilliger van het Jaar. De beste speler in het Scorito-eredivisiespel van vorig seizoen krijgt de Wegdam Nieuws Bokaal uitgereikt. Gijs Eijsink gaat bovendien middels een speciale voetbalquiz nog op zoek naar de slimste voetbalkenner van WVV. De avond begint om 20 uur. "Het wordt een leuke voetbalavond. Ik hoop dat iedere WVV’er erbij is", aldus Jurgen.