Cupido dames hopen een goed resultaat neer te zetten tegen WSV

Vrijdagavond gaat de strijd om de bovenste plaatsen verder voor de meiden van trainer Ben Trof. Het damesteam van WVS uit Warnsveld komt op bezoek in De Marke. Trainer Ben Trof: “Een tegenstander waar zeker rekening mee gehouden moet worden, maar een overwinning van 4 – 0 behoort zeker tot de mogelijkheden. We kunnen ons in principe geen puntverlies veroorloven, willen we mee blijven doen voor het kampioenschap. Afgelopen woensdag is er een stevig gesprek geweest en alle meiden zijn er ten volle van overtuigd dat het nu moet gebeuren. Er zal geknokt moeten worden vanaf het eerste fluitsignaal tot het laatste punt”.
Na deze wedstrijd volgt er nog een tegen een middenmoter (uit tegen DVO) waarna de nummers 1, 3 en 4 van de ranglijst de tegenstanders zullen zijn. We zijn dus echt in de beslissende fase van de competitie gekomen.
Cupido wil ren koste van alles mee blijven doen voor de 1e plaats en heeft daarbij de steun van het publiek heel hard nodig. Dus kom in groten getale naar De Marke en moedig de dames aan.
De wedstrijd begint op 21.00 uur