WVV’34 thuis tegen UDI: ”We zijn ervoor gewaarschuwd”

Indien de KNVB en de weersomstandigheden het toelaten speelt WVV’34 morgen thuis tegen UDI uit Enschede. In de heenwedstrijd werd het maar liefst 0-4 met een ontketende Tom ten Breteler die drie treffers voor zijn rekening nam die wedstrijd. ”Een tegenstander met kwaliteit, zij probeerden zelf ook te voetballen en zaten er kort op. Daardoor creëerden wij ruimte om zelf te kunnen voetballen en wisten we te het net te vinden”, zei Mahmoud Jaafil destijds. Zij probeerden hoog druk te zetten, wat voor wedstrijd verwacht je komende zondag? Trainer Roy Workel:

Gijs Pierik is weer fit na zijn knieblessure

“Ja, de wedstrijd tegen UDI begonnen we niet goed. Zij hadden in de eerste 15 minuten van de wedstrijd het betere van het spel en ook kansen op de 1-0. Van UDI werd er zelfs nog een geldig doelpunt afgekeurd. Het was dat aanvoerder Tom ten Breteler scherp was voor de goal en met 2 doelpunten voor rust het verschil maakte.
UDI is een voetballende ploeg en hebben daar ook de spelers voor. We zijn er voor gewaarschuwd en gaan gewoon van ons eigen kunnen en kracht uit. Op Stan en Martijn na is iedereen fit”.

De wedstrijd begint om 14.00 uur, scheidsrechter is dhr Hofman.