Cupido; eindelijk weer eens volle bak

Tegen WSV lukte het eindelijk weer een eens keer; Een 4-0 overwinning en dus met 5 punten in de tas huiswaarts! Speelster Lynn Roorda:” De eerste set begonnen we sterk, we konden de wissel van de libero’s toepassen. Niet van ondergeschikt belang voor de wedstrijd: Anouk Beuving maakte haar debuut vandaag als libero in het 1e team van Cupido. Deze set werd dan ook afgesloten met een 25 - 15 winst.De tweede set hadden we al snel een achterstand van 8 - 4. De tactische ballen in het centrum werden door de tegenstander helaas beter ingeschat, ook sloegen de WSV-dames de ballen vaker tactisch langs het blok van de groen gelen heen.

”Doordat we ons blok gingen veranderen kwamen we weer beter in de wedstrijd. Bijna deze hele set liepen we met 1 punt achter de feiten aan. Pas in de slotfase kwamen we bij en trokken we alsnog deze set naar ons toe met 25 - 20.

Hoe we de tweede set eindigde; begon de derde set. Door een heel sterk blok en ook nog een puntje van de libero Meike Cent hebben we deze ruim gewonnen met 25 - 13".

De laatste set, de valkuil voor de Hengeveldse dames stond Cupido gelijk met maar liefst 3- 11 achter. Lynn:"Door een goede invalbeurt van Janne Lettink en vele mooie serves van Jolijn Rotink kwamen wij weer dichterbij. De laatste set hebben we uiteindelijk toch nog gewonnen met 25 - 23, super toch?

Wij willen de mini van de week Femmie ten Thije en de tribune bedanken voor hun uitbundige support!

Onze volgende wedstrijd is aanstaande woensdag 21 maart om 21:00 tegen D.V.O. DS3 in Hengelo GLD. Kom gerust kijken”.