WVV’34 laat twee dure punten liggen tegen UDI: 2-2

WVV'34 heeft vandaag dure punten laten liggen in de titelstrijd. In eigen huis werd het 2-2 tegen UDI. Bij rust leek WVV'34 op de goede weg door met 2-1 voor te staan na treffers van Tom ten Breteler en Mahmoud Jaafil. Na rust maakte UDI de 2-2, hetgeen ook de uitslag was. Vanaf de eerste minuut gaf WVV'34 de gasten uit Enschede geen meter ruimte. UDI probeerde er voetballend uit te komen maar werd gelijk onder druk gezet door de ploeg van Roy Workel, die het gehele duel druk coachend langs de lijn stond. Waar de 1-0 in de lucht hing na enkele kansen van Hamoudi Jaafil, waaronder een kopkans, viel de treffer aan de andere kant.

Wouter Assink kon een vrije trap van de gasten keren, maar liet los. Een inlopende aanvaller was alert en schoot de openingstreffer binnen. Lang konden ze hier niet van genieten, want aanvoerder van WVV'34 Tom ten Breteler was ook alert na een scrimmage voor het doel van UDI, 1-1. Niet veel later, in de 35e minuut, kwamen de gebroeders Jaafil echt in actie. Een prachtige pass van Hamoudi kwam bij broertje Mahmoud. Hij schoot de bal gedecideerd in de verre hoek, 2-1. Het leek op dat moment slechts een kwestie van tijd dat er meer treffers volgden voor WVV'34, maar UDI hield stand.

Na rust gaven ze de strijd niet op en hoewel het voetbal van beide partijen niet hoogstaand was, bleven ze loeren op de 2-2. WVV'34 kreeg wel mogelijkheden in het tweede bedrijf, maar van goed voetbal was geen sprake. Ook de enorme wind die WVV'34 de tweede helft tegen had werkte niet in hun voordeel.

WVV'34 laat dus twee dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap. Volgende week ontvangen ze als koploper zijnde de nummer 2 GFC, die vandaag overigens niet in actie kwamen.

Udi baalt na de 1-1