Tom Brummelhuis opnieuw belangrijk voor winnend Excelsior’31

Tom Brummelhuis is bezig aan een ijzersterk seizoen. De Hengeveldse verdediger was vandaag opnieuw belangrijk voor zijn ploeg door te scoren. De ploeg uit Rijssen won met 1-2. Excelsior'31 ging zaterdagmiddag op bezoek bij HZVV. Trainer Peter Wesselink kon niet beschikken over Amanuel Isa vanwege een schorsing. Melvin Velthuis schoof door naar het middenveld en achterin kwam er een plek vrij voor Niek Averesch. De Rijssenaren namen het initiatief in de wedstrijd. HZVV was met name gevaarlijk in de counter en dat had via Breukelman zeker een treffer op kunnen leveren, maar Excelsior'31-doelman Melvin Koetsier kon redding brengen. Ook Excelsior'31 werd gevaarlijk via Boy Boeloerditi en Hielke Penterman, maar gescoord werd er niet in de eerste helft.

Na rust kwam Excelsior'31 wederom sterk uit de startblokken. Mirko Zwiers kreeg een grote kans maar HZVV-doelman Streutker hield de bal knap uit het doel. Niet veel later was Mirko Zwiers wel succesvol. Na een goede combinatie met Boy Boeloerditi kwam hij door over rechts en gaf hij de bal prima voor op Hielke Penterman die scoorde, 0-1.