Onthutst WVV’34 ontvangt laagvlieger Hector

Hoe hard is de realiteit rondom het plotselinge overlijden van Ard ten Heggeler? Remi Leferink:"Het nieuws rondom Ard sloeg net als bij iedereen in als een bom. De verslagenheid in de groep was ook groot. We kregen bericht dat de familie graag had dat we zouden voetballen zondag, dus er is maar één passend antwoord op dit verzoek. We gaan met zijn allen door het vuur voor Ard en zijn familie en we gaan de punten binnenhalen voor hen."
WVV'34 ontvangt dus dit weekend in eigen huis Hector, de buurman uit Goor. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen in competitieverband op het Rupertserve was in november 2011. 

In dat duel stond de huidige trainer van WVV'34 1 Roy Workel nog zelf binnen de lijnen (foto boven, rechts). Het was destijds een duel in de 3e klasse welke WVV'34 met 5-2 won. Roy Workel kwam overigens zelf nog tot scoren in dat duel. In dit duel zijn voor beide ploeg de papieren heel anders. WVV'34 speelt tegen alle verwachting in een klasse lager, Hector is zelfs degradatiekandidaat met slechts 10 punten uit 15 duels. En makkelijk zal het voor de Gorenaren waarschijnlijk niet worden, WVV'34 is koploper en won voor de winterstop relatief eenvoudig met 0-3 door doelpunten van Tom ten Breteler (2x) en Mahmoud Jaafil. WVV'34 won afgelopen zondag met dezelfde cijfers van Diepenheim en mag hopen dat concurrent GFC punten laat liggen tegen Aramea.Het duel op sportpark Rupertserve begint om 14.00 uur.

De stand: