Dames Cupido starten met overwinning

De belangstelling voor de prestaties van de Hengeveldse volleybaldames begint toe te nemen gezien de bezetting op de tribune. In een aantrekkelijke wedstrijd zijn ze het seizoen dan ook goed uit de startblokken gekomen met een 3- overwinning tegen Focus uit het verre Hoog-Keppel. Speelster Anouk Vehof: ”Vol spanning zagen we de tegenstander, degradant uit de promotieklasse, binnen komen. Alle koppen stonden de juiste kant op. Lekker fanatiek en met genoeg energie begonnen we de wedstrijd en gingen we er de 1e set met de winst vandoor, 25-22. Dit natuurlijk onder toezicht van ons meer dan positieve publiek. Met de zaal goed op temperatuur en wat bezwete dames in het veld begonnen we de 2e set weer zoals we begonnen waren, lekker in “the flow” van de 1e set gingen we door:.

Helaas wisten we deze drive niet vast te houden en lieten we ze dichter en dichter bij komen. We verloren deze set dan ook met 24-26. Laten we het er op houden dat de warmte ons parten heeft gespeeld.

Met de gedachten in ons achterhoofd dat we het niet weer zo ver mochten laten komen hebben we de beuk erin gegooid. Alles lukte en tot op het bot gemotiveerd. Goed samenspel en doorzettingsvermogen. Dat maakte de tegenstander zenuwachtig en ze raakte behoorlijk van streek. Pluspunten voor ons en dat was te zien in de uitslag. Nederlaag voor hun en de winst aan onze kant met 25-8. We hebben ze laten zien wat volleyballen is en daarmee hebben ze ook het hele veld gezien.

De laatste set werd het natuurlijk spannend, erop of eronder. Houden we ons hoofd ‘cool’ de 4e set? Dit gebeurde! En dus kunnen we met trots zeggen dat we de laatste set met 25-23 binnen hebben gehaald en daarmee de winst behaald met een uitslag van 3-1. BAM, de eerste 4 punten zijn in de pocket!

Onze trouwe supporters, onder andere de familie Rotink, Familie Berg, vader Vehof en onze C-jeugdspeelsters die overigens een “fantastische wedstrijd speelde” waren dan ook van beneden te horen. Door onze nieuwe aanwinst Ester Wegdam en Jolijn Rotink die de 1e wedstrijd in hun nieuwe team erg goed volbracht hebben, hebben we hiermee wat nieuwe supporters gekregen. Vooraan op de 1e rij van de tribune zaten vol enthousiasme en trots Raymond en de kids hun moeder aan te moedigen.

Volgende week (zaterdag 27 sept.) spelen we tegen Havoc D1 in Haaksbergen. Het word weer een mooie wedstrijd dus al publiek is welkom!"