WVV’34 onder de maat: 2-1 verlies

WVV'34 heeft vandaag in Warnsveld de punten laten liggen. De ploeg van trainer Joost du Gardijn kwam net als vorige week snel op achterstand. Daarna was het veel aftasten van beide kanten. Zowel de thuisploeg als de gasten creëerden geen kansen . WVV'34 was vooral in balbezit wederom erg slordig. Tot aan de rust bleef het 0-1. Na de rust was WVV'34 sterker en werd Warnsveldse boys terug gedrongen op eigen helft, maar echt gevaarlijk werden de groengelen niet. Bas Assink had een kans op 1-1 maar dit schot ging hoog over na goed voorbereid werk van Hamoudi Jaafil. Door balverlies bij WVV'34 kwam Warnsveld er snel uit met een corner en dit betekende de 2-0. Daarna speelden de gasten alles of niets met veel hoge ballen voor de pot waar Wouter Roescher van dichtbij twee keer dichtbij een treffer was. Helaas voor hem stond de paal in de weg.

Ondanks de 2-0 achterstand vlak voor tijd werd het nog spannend. In 85e minuut viel een afstandschot van Bas Assink die van richting veranderd werd achter de keeper. De laatste vijf minuten was het met hoge ballen  forceren voor WVV'34. Desondanks was Warnsveld via de counter dichter bij de 3-1 dan de gasten bij de 2-2.