Volleybal dames met 4-0 onderuit in Haaksbergen

De dames van Cupido ontmoetten gisteren in sporthal de Bouwmeester Havoc dames 1, dat enkele jaren geleden nog in de eredivisie speelde.
De doelstelling van de dames van Havoc is voor dit jaar dan ook duidelijk, promoveren naar de promotiekkasse, waardoor er voor de dames van Cupido een pittig potje volleybal gespeeld zou moeten worden.

Door een drietal afwezigen is er een beroep gedaan op Inge Broshuis om het team te versterken. Er werd goed aan de wedstrijd begonnen, met goed verdedigend werk werden er mooie aanvallen op gezet.

Deze set ging helaas nipt verloren. De tweede set begonnen de dames goed en zette Havoc goed onder druk en bouwden zelfs een lichte voorsprong op. Maar door een goede sevice-beurt van een Havoc-speelster werd deze weer teniet gedaan en ging de set met 25-23 naar Havoc. In de derde en vierde set hadden de dames van cupido niet veel meer in te brengen, in de verdediging ging er veel mis, waardoor er geen aanval meer kwam en Havoc daardoor er in alle rust gebruik van kon maken. Deze beide sets gingen dan ook met ruime cijfers verloren. Ester Wegdam:”Het spel van de eerste twee set moeten we vasthouden voor de volgende wedstrijd, aanstaande vrijdag staat Volga uit Gaanderen op het programma, deze wedstrijd wordt om 21.15 gespeeld in de Mossendam te Goor.