Gouden Schoen: Rob Pierik belangrijk voor WVV’34

WVV'34 1 kreeg afgelopen weekend PAX op bezoek. Rob Pierik zorgde er met zijn eerste seizoenstreffer voor dat de 3 punten in Hengevelde bleven. Het werd namelijk 1-0 voor de groen-gelen.

Uit naar G.F.C. 2, dat was het programma voor W.V.V. 2 afgelopen weekend. Wessel Ziethof zorgde voor het enige Hengeveldse doelpunt. Uiteindelijk werd het 1-1.

WVV'34 3 verloor met ruime cijfers bij Hengelo 3. Maarliefst 7-2. Doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Wout Essink en Rick Jannink. Beiden 1 x.

Op eigen veld verloor WVV'34 4dure punten tegen Witkampers 7. Het spel speelde zich maar op één helft af, en dat was op de helft van de gasten uit Laren. Toch kon het 4e de bal niet in het netje krijgen. Eindstand 3-2 voor Witkampers. Doelpuntenmakers aan WVV'34 kant waren Frank de Wit en Wouter Ros.

WVV'34 5 dendert door, vorig jaar kampioen geworden en nu 3 gespeeld 9 punten met 11 goals voor en maar 5 tegen. Afgelopen zondag moest H.S.C. er aan geloven. Na een moeizame start werd het 3-1. Het hele elftal had de avond ervoor een feest gehad van de leider die Abraham zag, maar Paul Velthuis bleek niet onder de indruk te zijn van het feestgedruis van de avond ervoor. Hij maakte twee treffers, Marcel Nijhuis nam de andere voor zijn rekening.

WVV'34 6 ijkt ook dit jaar een kanshebber voor de titel, uit bij Hector werd het maarliefst 5-1. Ritschie Rouhof was de gevierde man met 3 treffers, Rob Tuinte maakte er 2.

WVV'34 7 kreeg een mokerslag door een nederlaag van 7-4 tegen T.V.O. Nu blijkt dat het elftal van T.V.O. gemiddeld 20 jaar jonger was volgens de heren van het 7e. De doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren helaas niet op tijd binnen en worden volgende week in de stand verwerkt, als ze er dan wel zijn.

WVV'34 8 won moeizaam met 2-1 van Witkampers. Mike Wolterinck en Leon Blokhorst namen de treffers voor hun rekening.

WVV'34 9 leed toch wel een verrassende nederlaag tegen het altijd lastige Keijenburgse Boys 6. Eindstand 5-3 voor de gasten. Nu koploper in het klassement Ard ten Heggeler maakte er 1, en dit geld ook voor Nick Kuipers en Ruud Pierik.