Bootcamp Hengevelde geslaagd!

Mede-organisator Anouk Vehof: "Om kwart voor twee druppelde het schoolplein van de Petrusschool vol met fanatieke kinderen, lekker fit, gekleed in trainingskleding en de juiste sportschoenen. Eén van de fanatiekelingen was zelfs op school blijven wachten tot de bootcamp begon, super! We hadden een buitje verwacht, maar in plaats daarvan kwam de zon ons met volle teugen tegemoet. Kon niet beter! Na nog een testrondje gelopen te hebben en onze twee stagiaires van de ROC (sportopleiding) wat te hebben bijgepraat, kwamen de 60 kinderen zich aanmelden en gingen ook meteen de jasjes uit. In de veronderstelling dat ze het inderdaad warm gingen krijgen, gingen er bergen met kleding de auto in”. Hieronder een uitgebreide fotoreportage:

VOOR DE FOTO’S KLIK HIER

Anouk:”Om 14.00 uur zijn we in 2 groepen van 30 verder gegaan en wat hebben ze goed hun best gedaan. Kinderen met zweetdruppels en rode gezichtjes kwamen langs alle huizen in Hengevelde. Mensen bleven kijken naar de prestaties van de kinderen en ook moeders schoten snel nog een foto wanneer hun zoon of dochter langs kwam. Buikspieroefeningen, opdrukken, lunges, squats… van alles hebben we gedaan.

Hijgend en zwetend kwamen we om 15.15 uur weer terug aan op het schoolplein en hier hebben we samen nog even lekker wat gedronken en gegeten. De lading kleding kwam weer tevoorschijn uit de auto en enthousiast werden kinderen opgehaald of liepen rustig pratend met een vriendje of vriendinnetje weer naar huis.

Super goed je best gedaan! Daarnaast willen we onze twee stagiares Nieke Stortelder (woonachtig in Hengevelde) en Rick Penninkhof (woonachtig in Delden) nog even bedanken voor hun goede hulp en enthousiasme naar de groep. Gerard Vehof nog bedankt voor de catering en de leuke foto’s van de kinderen. We hopen dat jullie de volgende activiteit weer allemaal aanwezig zijn. Tot dan!”