Spar Hemel bestaat 12,5 jaar!

"Al weer 12,5 jaar runnen wij samen met onze medewerkers met veel plezier de Spar in Hengevelde. Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er is een speciale feestfolder met diverse aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn geldig op donderdag 12 tot en met zaterdag 14 februari. Ook staat er deze dagen een Rad van Fortuin in de Spar. Bij een minimum besteding van €12,50 zijn er verschillende producten te winnen. Er zijn diverse proeverijen op de winkelvloer en voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Hier zijn 4 vrijkaarten voor te winnen van Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De uitslag van deze kleurwedstrijd is op vrijdag 13 februari om 15.30 in de Spar. Tot ziens in de Spar, de koffie staat klaar!"

Stefan vertelt ook nog over de geschiedenis van 12,5 jaar Spar Hemel in Hengevelde: "Sinds 12 augustus 2002 toen de overname van de voormalige eigenaar Hennie Stoverinck een feit was, hebben Carla en Stefan Hemel de supermarkt in Hengevelde verder uitgebouwd. De eerste grote verbouwing was in mei 2004, de winkel is toen van 300 m2 naar 450 m2 uitgebreid. Het assortiment is hierdoor veel uitgebreider geworden." (Hieronder het vervolg)

In oktober 2007 heeft de winkel weer een facelift gehad, waardoor het een modernere eigentijdse uitstraling kreeg. De afgelopen 12,5 jaar zijn er diverse leuke en verrassende actie's geweest. Naar de Efteling met een touringcar vol klanten, die dit uitstapje hadden gewonnen met een actie. Het sparen van zegeltjes voor de actie van o.a. computers was ook een groot succes. De Petrusschool heeft maar liefst 2 beamers, 8 beeld schermen en computers in ontvangst mogen nemen. Om ons 10-jarig bestaan te vieren werd er groot uitgepakt. 10 Hengeveldse verenigingen konden aankoopbewijzen sparen. Deze bedragen werden opgeteld en er werd uiteindelijk 2% aan de verenigingen uitgekeerd. Praktisch iedere Hengeveldenaar is wel aangesloten bij één van de vele verenigingen, dus in feite had heel Hengevelde er baat bij. Deze actie bleek zeer de moeite waard geweest, want het totaalbedrag wat werd uitgekeerd was maar liefst €4347,80! Niet te vergeten was de voetbalplaatjes actie voor W.V.V , spaaralbum voor Cupido en W.H.C ook een groot succes. Menig Hengeveldenaar heeft het spaaralbum compleet.

De afgelopen jaren zijn er veel zaken veranderd, met name in de automatisering en het internetverkoop. Sinds eind 2013 beschikken wij dan ook over een online supermarkt waar nu meer dan 6500 artikelen in staan, tevens is dit ook de bestelsite voor onze nieuwe maaltijd service waar je keuze uit 60 maaltijden kunt maken. Ook de verkoop van medicijnen en drogisterijartikelen is een goede aanvulling binnen onze winkel. We beschikken hiervoor over de nodige diploma's. Dagelijks runnen we dan ook met veel plezier samen met onze medewerkers de Spar. We hopen dit nog jaren te mogen voortzetten."