The Big Event bij Autobedrijf Hartgerink

Opel stunt ook dit jaar met The Big Event en Autobedrijf Hartgerink, prijswinnaar Opel Klanttevredenheid Award, doet daar aan mee.“Het was de vorige keer een drukte van belang in de showroom”, zegt Gerben Hartgerink van Autobedrijf Hartgerink, “dat verwachten we nu weer”. Via www.opel.nl is een inruilwaardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Autobedrijf Hartgerink inruilen. Ze kunnen dan meteen deelnemen aan The Big Roulette waarmee o.a. een slipcursus voor 2 personen is te winnen.” Kom een keer een kop koffie drinken, bijvoorbeeld tijdens onze Big Event van 9 t/m 14 maart.“

Autobedrijf Hartgerink met vestigingen in Haaksbergen, Hengevelde, Eibergen en Lochem heeft onlangs de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award (OKA) in de wacht gesleept. Autobedrijf Hartgerink ontving deze onderscheiding naar aanleiding van de uitstekende klanttevredenheidsscore in het tweede halfjaar van 2014.

Zeer hoge klanttevredenheid

Wij focussen ons volledig op klanttevredenheid om klanten te behouden en onze klanten ambassadeur te maken van het merk. Een tevreden klant is een blijvende klant. Autobedrijf Hartgerink is een bedrijf waar service nog heel gewoon is.