Spaaractie Geronimo Stilton bij Spar Hemel

In aanloop naar de zomer(-vakantie) organiseert SPAR een spaaractie gericht op kinderen.Vanaf 7 mei kan de klant bij SPAR Hemel sparen voor ACHT verschillende Geronimo Stilton boeken. Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks over een “wakkere muis”. Geronimo is een bange, maar zachtaardige muis, die niets liever zou willen dan een rustig leven, maar telkens wordt betrokken in wilde avonturenreizen. De populaire Geronimo boeken richten zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en zijn ondertussen vertaald in 35 talen.

GERONIMO STILTON DOE ALBUM:

Naast de 8 verschillende titels, waarvoor kan worden gespaard, ontvangt de SPAR klant gedurende de looptijd van de actie (van 7 mei t/m 1 juli 2015) het Geronimo Stilton Doe Album gratis bij € 25,- aan boodschappen. Dit Doe Album is ook los te koop voor de prijs van €2,99.Het Geronimo Stilton Doe Album is speciaal voor SPAR ontworpen en staat vol leuke spelletjes, puzzels en heerlijkerecepten.Er hoort ook een SPAR albumscanner bij (de QT-code hiervoor staat in het album). Dankzij deze scanner komen de afbeeldingen via filmpjes tot leven.

HOE WERKT DE ACTIE?
Bij besteding van € 5,00 (met uitzondering van tabak, sterke drank, statiegeld, geneesmiddelen, en zuigelingenvoeding voor baby’s jonger dan zes maanden, PostNL artikelen en overige service) ontvangt de klant 1 zegel. Ook worden er extra zegels verstrekt bij aanschaf van speciale actie-/folderproducten. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol en kan tegen bijbetaling van slechts € 4,95 één van de 8 geselecteerde Geronimo Stilton boeken bij SPAR Hemel worden verkregen.“Niet alleen ouders, maar ook opa’s en oma’s zullen fanatiek aan het sparen slaan”, verwacht Stefan Hemel eigenaar SPAR Hemel. “Spaaracties passen echt bij onze winkels en als het om producten voor kinderen gaat, spaart vaak de hele familie mee.”

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.sparhengevelde.nl.