CONCERT FREDERIQUE SPIGT bij Woeste Wieven

Concert Frederique Spigt, “THE MEDECINE SHOW” op zondag 13 september bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim, Deldensestraat 11.Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.00 uurToegangskaarten € 20,-- aan de zaal of via ticketscript op de site www.dewoestewieven.nl vanaf € 7.50Dat Frédérique Spigt zichzelf blijft uitdagen en nooit de weg van de minste weerstand kiest, wisten we al en met ‘The Medicine Show’ voegt ze daar een nieuwe dimensie aan toe. Het zit haar als gegoten. Haar zuivere en doorleefde stem geeft fraai kleur aan de toegankelijke muziek en met de veelzijdige Jan van der Meij als natuurlijke leider van haar begeleidingsband flikt Spigt het weer een geweldige plaat af te leveren”(OOR magazine)

.Bovenstaand citaat is slechts een enkel voorbeeld van de vele fraaie kritieken op het laatste album en de recente theatertour van Frédérique Spigt. Evenals op ‘Land’ (de voor een Edison genomineerde voorganger uit 2011) vormt Americana/Country de muzikale basis van ‘The Medicine Show’. Maar ook ingrediënten uit Folk, Blues en Bluegrass zijn aanwezig én de Rock & Roll roots van Spigt worden nooit verloochend.Een ‘Medicine Show’ was in het oude westen in het Amerika van de 19e eeuw een geliefd fenomeen. Het reizende gezelschap bestond uit verhalenvertellers, goochelaars, muzikanten en niet te vergeten een dokter. Of beter gezegd een charlatan, die tonic verkocht tegen alle denkbare ziektes en ongemakken: hoofdpijn, kiespijn, gewrichtspijn. Zoals de dokter raad wist met zijn magische elixer, zo weet Frédérique Spigt raad met de zielenpijn van haar publiek.Het concert in DE WOESTE WIEVEN maakt deel uit van een beperkt aantal exclusieve optredens. Frédérique Spigt wordt hierbij begeleid door haar trouwe muzikale rechterhand en gitarist Jan van der Meij (ook bekend van Powerplay), multi-instrumentalist Janos Koolen en Joost van Es (viool, bas, mandoline).

Na afloop van het concert is er voor een beperkt aantal gasten de gelegenheid samen met Frederique Spigt en haar muzikanten te eten en nog even na te genieten van het concert. Kaarten daarvoor kunt u ook reserveren via de site.

Voor meer informatie:

De Woeste Wieven op Erve Bonkert                            

0547 380714

Info@dewoestewieven.nl

www.dewoestewieven.nl