Opening: Wijnhuis slijterij de Deurne nodigt u uit zaterdag 5 september

Na de Bloemruiker, de Witte Prinses en Rotink Kerst en Kado dus een nieuwe bestemming voor het pand bij de rotonde aan de Bentelosestraat: “De eerste dag dat we open waren voor het publiek was vrijdag 7 augustus , zegt uitbater Hilly Wissink uit Haaksbergen, “zaterdag 5 september van 16 tot 19 uur is de opening aan de Bentelosestraat 2 in Hengevelde waar we uiteraard hopen op een goede opkomst! Voor allen die de Deurne nog niet kennen : We organiseren vanuit onze winkel van alles, van wijnproeverij in groepsverband, bijvoorbeeld een vriendinnen uitje tot thema- avonden met bijvoorbeeld Spaanse wijnen met bijpassende tapas , dit is in samenwerking met onze overbuurman De Kolenbrander! Ook is het mogelijk een bezoekje te brengen aan Wijngaard Hoog'nkaamp met aansluitend een wijnproeverij. In overleg zijn er heel veel mogelijkheden! Kom vrijblijvend langs voor informatie zou ik zeggen ha ha!”

Wat kan de klant in Wijnhuis de Deurne verwachten?

“Het assortiment bestaat uit niet enkel uit onze vele verschillende wijnen, ons assortiment bestaat tevens uit speciaal bieren en sterke drank. Ons aanbod is op jaarbasis wel variabel, wat betreft de rode wijnen is het aanbod in het najaar ruimer,het assortiment rosé is dan kleiner.

Ook kun je bij ons terecht voor verschillende soorten Port! Ik bezoek steeds verschillende proeverijen , om continu op de hoogte te blijven.

Wat betreft de bieren hebben wij bijvoorbeeld meerdere soorten bokbier in het najaar, maar heeft u speciale wensen, denk maar aan een bepaald merk whisky of iets van dien aard , kunt u doorgeven, probeer ik het alsnog te bestellen.

Elke week hebben wij wijnen op de proeftafel , zodat u makkelijker een keus kunt maken, waarbij ik de klant van de noodzakelijke adviezen zal voorzien.Kortom, te veel om op te noemen, kom langs aanstaande zaterdag zou ik aan iedereen willen zeggen haha!”

Ook wijnproeverij in groepsverband, bijvoorbeeld een vriendinnen uitje.Thema- avonden :  bijv. Spaanse wijnen met bijpassende tapas , in samenwerking met De Kolenbrander.

Openingstijden: donderdag van 10.00 - 18.00 uur

                           vrijdag van 10.00 - 20.00 uur

                           zaterdag van 10.00- 16.00 uur

Hieronder de uitnodiging, bedoel voor alle belangstellenden: