Concert Marieke Jager “The Silent Song” op zondag 18 oktober bij De Woeste Wieven

Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.00 uur

Toegangskaarten via ticketscript op de sitewww.dewoestewieven.nlvanaf € 7.50 of € 20,-- aan de zaal

Marike Jager hebben we leren kennen als een eigenzinnige songwriter. 
Geen ‘one day fly’, maar iemand die zich keer op keer bewijst met avontuurlijke, sterke songs en daardoor blijft boeien. Ze won al de Grote Prijs van Nederland, liet een verpletterende indruk achter op Festival Lowlands en werd genomineerd voor vier Edisons. Haar verrassende theaterconcert The Silent Song! Is een intiem, sprookjesachtig concert waarbij niet alleen de muziek, maar ook het beeld een belangrijke rol speelt.

We ontmoeten op het podium 'De Projecteur' die zich ter plekke uitleeft en op analoge wijze spannende en soms poëtische beelden maakt.

Een stilte rijk aan mooie songs. We horen Marike op haar puurst, enkel gitaar en zang en af en toe spannende pianoklanken in de verte. Marike schreef de liedjes in een lemen huisje in haar achtertuin. Ook de opnames vonden hier plaats. De intimiteit wordt enkel doorbroken als de Canadese songwriter Ron Sexsmith het huisje binnenwandelt. Resultaat is een prachtig duet.

Met The Silent Song nemen Marike, Henk Jan en Minno Baartmans (projecteur) je mee naar een geheimzinnige plek die zich niet laat voorspellen. Krachtig en betoverend als altijd!

Op zondag 18 oktober neemt Marike je live mee naar het huisje waar ze schreef. Je voelt de stilte. Op piano horen we Henk Jan Heuvelink, geboren in Eibergen, getogen in Neede, dus niet ver van huis.

Marike Jager, The Silent Song

Na afloop van het concert is er voor een beperkt aantal gasten de gelegenheid samen met Marike Jager en haar muzikanten te eten en nog even na te genieten van het concert. Kaarten daarvoor kunt u ook reserveren via de site.

Voor meer informatie:

De Woeste Wieven op Erve Bonkert                            

0547 380714

Info@dewoestewieven.nl