Hengeveldse ondernemers trots, minister Kamp ”Indrukwekkend wat er allemaal in Hengevelde gebeurd”

Hofzakelijk wordt twee maal per jaar huis aan huis verspreid in een oplage van 24.000 exemplaren. Deze editie kan vrij vertaald de ‘Open bedrijvendag Hengevelde in magazine vorm genoemd worden!’ ‘Bedrijvig Hengevelde vanuit je luie stoel'. Vele Wegdamse ondernemers komen aan bod . Minister Henk Kamp in Hofzakelijk: ”Indrukwekkend wat er allemaal gebeurd, neem nou zo’n ondernemend dorp als Hengevelde. Als je ziet wat ze daar allemaal voor elkaar krijgen. Op de winkels en horecabedrijven die Hengevelde heeft zou iedere plaats die vijf keer zo groot is jaloers zijn! De bedrijvigheid en de ondernemende mentaliteit in Hengevelde werkt aanstekelijk, ook voor andere kernen in de Hof van Twente, dat vind ik prachtig!”
Binnenkort bij u op de mat, hier wordt er al vast een tipje van de sluier opgelicht, welke ondernemers komen er aan bod:

Door op de bedrijfsnaam te klikken komt u op de website van het desbetreffende bedrijf:

Rob Prenger van Fysiotherapie Hof van Twente verteld over het waarom hij ooit fysiotherapeut is geworden en een kijkje in zijn vrijetijdsbesteding. De Hengeveldse ondernemersvereniging SIO ( Samen In Ondernemen) komt aan bod. Ook is er een bijdrage van de Hengeveldse Zomerfeesten. Verder:

Alle ondernemers die in deze editie adverteren gaan op 13 december gezamenlijk naar Heracles Almelo tegen Vitesse, aangeboden door de Almelose voetbalvereniging. De bedoeling is om samen in een touringcar die kant op te gaan.