Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink stelt zich aan u voor

Per 1 juli is de Hengeveldse Maaike Aarnink op de locaties Haaksbergen en Delden gaan werken in haar eigen praktijk: Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink. De website: www.maaikeaarnink.nl  is al enige tijd online. Daarnaast blijft zij twee dagen werkzaam bij Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis in Apeldoorn. Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink is een actieve en betrokken praktijk waar u terecht kunt voor een voeding- en/of dieetadvies op maat.  De spreekuurlocaties zijn in Haaksbergen en Delden. Mocht u in een van de omliggende plaatsen wonen en/of niet in staat zijn om naar de praktijk toe te komen, dan is een huisbezoek mogelijk”. 

Wat voor mensen zou jij adviseren contact met je op te nemen? "Mensen die vragen hebben over een gezonde voeding en leefstijl of die voedingsadviezen nodig zijn voor hun gezondheid of ziekte." Wat heeft je doen besluiten een eigen praktijk te beginnen? "Sinds mei 2015 ben ik werkzaam in Haaksbergen. Dit heb ik zelf opgezet onder het bedrijf waar ik werkzaam ben in Apeldoorn. Ik zag in Haaksbergen een kans liggen, omdat er naast Livio geen zelfstandige diëtisten zitten. Van mijn bazin kreeg ik deze kans en zo gezegd, zo gedaan. Wel merkte ik dat het verwarrend is voor mensen dat ik onder een andere praktijknaam werkte en kreeg hier dan ook regelmatig vragen over. Enige tijd geleden ben ik benaderd door Fysiotherapie Eijkholt & Vrielink in Delden. Zij zagen een samenwerking met een diëtist wel zitten en vonden een diëtist een aanvulling op hun praktijk. Door deze uitbreiding ben ik gaan denken en dat heeft me doen besluiten om onder mijn eigen naam verder te gaan."

Kun jij omschrijven wat voor type mensen de grootste categorie bevat? "Eigenlijk zie ik allerlei doelgroepen van jong tot oud en van dik tot dun. Zo kun je denken aan mensen met diabetes, een verhoogd cholesterol, een verhoogde bloeddruk, een voedselallergie of intolerantie, darmproblemen, ondervoeding of ondergewicht, overgewicht of obesitas et cetera. Hoe ziet jouw dagtaak er momenteel uit in Delden en Haaksbergen? "In Delden en Haaksbergen houd ik spreekuur. Tijdens mijn spreekuren zie ik mensen die gestuurd zijn door hun huisarts of praktijkverpleegkundige of mensen die op eigen initiatief zijn gekomen. De diëtist is namelijk direct toegankelijk bij de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat je zonder verwijsbrief terecht kunt. De diëtist zit in het basispakket voor 3 uur per jaar, maar dit gaat zoals de meeste zorg wel eerst af van je eigen risico." Wat wil je verder nog kwijt? "Mochten mensen op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes van mijn praktijk en op voedingsgebied dan kunnen ze mij volgen op Facebook: Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink"

Maaike, namens Wegdamnieuws veel succes gewenst!