Op 29 en 30 augustus informatieavond glasvezel buitengebied Hengevelde en Bentelo

Cogas is begonnen met de campagne Glasvezel Buitenaf Hof van Twente, hetgeen deze week door enkele Hengeveldenaren massaal is gedeeld op onder andere Facebook. Eindelijk snel internet, hoge kwaliteit TV en voordelig bellen in het buitengebied van de Hof van Twente.  Om de inwoners zo goed mogelijk te informeren zijn er meerdere informatieavonden georganiseerd, onder andere op 29 augustus bij Assink, Goorsestraat 13 in Hengevelde en op 30 augustus bij  zaal Spoolder, Onze Lieve Vrouwestraat 2 in Bentelo. Hier komen de voordelen van glasvezel uitvoerig aan bod, met de daarbij horende diensten voor nu, en voor de toekomst. Op deze bijeenkomsten zijn ook de vijf dienstaanbieders aanwezig: Solcon, Caiway, Fiber, WeServe en CBizz. Vanaf 19.30 uur ontvangst met koffie en om 19.45 uur starten ze met de presentatie.
Overige informatie, de postcodecheck  en alle locaties van de  informatieavonden:

De informatieavonden voor de Hof van Twente staan gepland op:
• 29 augustus: Assink, Goorsestraat 13 in Hengevelde
• 30 augustus: Zaal Spoolder, Onze Lieve Vrouwestraat 2 in Bentelo
• 31 augustus: Dieka, Oude Rijssenseweg 11 in Markelo
• 1 september: Herberg de Pol, Hagen 3 in Diepenheim

Wellicht goed om te weten – indien bewoners geen brief hebben ontvangen en wel willen weten of ze erbij horen – is dat er op de website een postcodecheckkan worden gedaan.

KLIK HIER VOOR DE POSTCODECHECK

Waarbij de bewoners meer informatie krijgen over de status van hun postcode. Uiteraard kan het ook zijn dat bewoners geen brief hebben ontvangen en dat ze na de postcodecheck te horen hebben gekregen dat ze inderdaad niet meegaan in het project. Dit kan verschillende redenen hebben. Een eerste vraag die mensen zich dan kunnen stellen is of ze wellicht een COAX-aansluiting van Ziggo hebben. Als dit het geval is, dan klopt het dat ze niet meedoen met dit project. Mocht dit niet het geval zijn en de bewoners echt het idee hebben dat ze erbij horen, dan mogen ze een mail sturen naar glasvezelbuitenaf@cogas.nl, zodat zij hier intern kunnen uitzoeken wat de reden kan zijn dat ze niet mee doen.