Floral Queen, Marijke Geerdink neemt bloemsierkunst Keuper over.

Erna Keuper heeft jarenlang met veel plezier bloemsierkunst Keuper gerund. Nu het tijd is om meer van het leven te gaan genieten, heeft ze de keuze gemaakt om de winkel over te dragen. In de Hengeveldse Marijke Geerdink van Floral Queen heeft ze de juiste overname kandidaat gevonden voor de winkel aan de Wijnkamp in Goor. Marijke neemt per 30 januari Bloemsierkunst Keuper over en zal onder de naam Floral Queen Bloemstylisten de zaak voortzetten.
Marijke is in de winkel een vertrouwd gezicht, ze is er jarenlang actief geweest. Naast Marijke blijft het vaste personeel uw aanspreekpunt in de winkel.

De winkel zal in de maand februari een metamorfose ondergaan, maar zal wel bereikbaar blijven voor de klant. In de laatste twee weken dat Erna Bloemsierkunst Keuper runt zullen er diverse opruimacties zijn.
Erna Keuper wil iedereen bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat ze van haar klanten mocht ontvangen. Het hoveniersbedrijf van Arie Keuper wordt op dezelfde voet voortgezet en blijft uw aanspreekpunt voor aanleg en onderhoud van uw tuin.
Spaarkaarten en waardebonnen van bloemsierkunst Keuper blijven de eerste periode te gebruiken. U zult als klant op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen.
Een nieuw gezicht en toch vertrouwd.