woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

So Nice vandaag actief is bij de open dag Europarlement Brussel

  • zaterdag, 06 mei 2017 16:51
  • Geschreven door 

Het Hengeveldse bedrijf So Nice So Nice verzorgt op diverse evenementen en op de meest uiteenlopende locaties het licht en geluid, vandaag is het actief bij de open dag van het Europarlement in Brussel en wel bij het deel van de EVP-Fractie. Daar doen ze het licht en geluid van een band en andere activiteiten. De EVP is de fractie waar CDA met Annie Schreijer onderdeel is. Vandaag zijn er duizenden mensen in het gebouw, volgende week zondag 14 mei zijn de mannen voor dezelfde open dag in de vestiging van het Europarlement in Straatsburg!

sn 2 jpeg

Laatst aangepast op zaterdag, 06 mei 2017 17:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren