zondag 22 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

So Nice vandaag actief is bij de open dag Europarlement Brussel

  • zaterdag, 06 mei 2017 16:51
  • Geschreven door 

Het Hengeveldse bedrijf So Nice So Nice verzorgt op diverse evenementen en op de meest uiteenlopende locaties het licht en geluid, vandaag is het actief bij de open dag van het Europarlement in Brussel en wel bij het deel van de EVP-Fractie. Daar doen ze het licht en geluid van een band en andere activiteiten. De EVP is de fractie waar CDA met Annie Schreijer onderdeel is. Vandaag zijn er duizenden mensen in het gebouw, volgende week zondag 14 mei zijn de mannen voor dezelfde open dag in de vestiging van het Europarlement in Straatsburg!

sn 2 jpeg

Laatst aangepast op zaterdag, 06 mei 2017 17:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren