Zeer geslaagde open dag Keurslagerij Brummelhuis

Vrijdag was er de open dag bij Keurslagerij Brummelhuis tijdens de landelijke “Dag van de slager’’. Keurslagerij Brummelhuis heeft haar deuren geopend zodat mensen ook eens achter de schermen kunnen kijken wat er zoal in de slagerij en worstmakerij gebeurd. Ignaat Brummelhuis:”Hier was erg veel belangstelling voor. Dat bleek wel uit de vele bezoekers die er zijn geweest. Ze konden zien hoe er hapjes schotels werden gemaakt, hoe salade schotels werden gemaakt en hoe we onze barbecue producten maken. Ook kregen de mensen een uitgebreide rondleiding door de slagerij met uitleg waarvoor de verschillende machine dienen. En we hadden ook nog een prijsvraag met “raad het gewicht van deze barbecue schotel”.
Het precieze gewicht is niet geraden door onze klanten maar er zaten wel 2 gewichten bij die even veel van het totale gewicht  zaten. Namelijk mevrouw Rupert en Mevrouw Extercate.

Omdat ze allebei evenveel van het totale gewicht zaten krijgen ze allebei een barbecue schotel voor 6 personen. Namens ons: Ignaat en Hilke Brummelhuis bedankt voor de getoonde interesse en hopelijk tot ziens!”