De nieuwe Crossland X. Alleen vandaag bij auto Hartgerink

Ervaar als eerste de nieuwe Crossland X. De twee beschikbare Crossland X’en reizen door heel Nederland, en staan alleen vandaag bij auto Hartgerink aan de Slotsweg in Hengevelde. Kom snel kijken en voelen, want anders moeten jullie wachten totdat hij weer in de in de showroom staat vanaf eind juni. Ideaal voor iedereen die gebruik wil maken van het introductievoordeel op PKZM orders: 50% korting op het Innovation+ pakket en het Edition+ pakket.

Ervaar als eerste de nieuwe Crossland X. De twee beschikbare Crossland X’en reizen door heel Nederland, en staan alleen vandaag tot 16:00 uur bij auto Hartgerink aan de Slotsweg in Hengevelde. Kom snel kijken en voelen, want anders moeten jullie wachten totdat hij weer in de in de showroom staat vanaf eind juni. Ideaal voor iedereen die gebruik wil maken van het introductievoordeel op PKZM orders: 50% korting op het Innovation+ pakket en het Edition+ pakket.

Crossland X combineert een stoer design met slimme functionaliteit en ongekend veel ruimte. Met een scherp gevoel voor stijl, veiligheid en betaalbare luxe, zonder daarbij de praktische kant uit het oog te verliezen. De Crossland X ademt het goede leven, samen met vrienden en familie ontspannen rijden en genieten. ‘The Good Life’ nemen we dan ook als uitgangspunt voor de promotie activiteiten rondom de Crossland X. Vanaf deze week maken consumenten op opel.nl kans op het ‘Destination Good Life Weekend’. Destination Good Life is een unieke winactie van Opel, waarbij een deelnemer samen met haar 3 beste vriendinnen kans maakt op een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten. Want niemand is hetzelfde en vindt precies hetzelfde leuk. En juist die ‘crossover’ van verschillende types en stijlen komt in deze actie tot zijn recht en vormt een mooi bruggetje naar de nieuwe Opel Crossland X met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit en slimme innovaties.