Henk van der Kuil 40 jaar bij HEBO Kozijnen

Henk van der Kuil uit Haaksbergen was deze week de eerste werknemer van HEBO Kozijnen die 40 jaar in dienst is. Vele collega's waren nog niet eens geboren toen de trouwe medewerker die onder andere meedacht in het bedenken van het draaikiepsysteem werd gisteren met zijn gezin in de oude schoolbus opgehaald vanaf huis. Samen met zijn team kreeg hij allereerst een mooi bord in de voortuin, waarna een gezellige receptie in de bedrijfskantine wachtte. Mooie woorden van werkgever Norbert, de personeelsvereniging en een onderscheiding van zijn collega's was hetgeen dat volgde. 's Avonds volgde een gezellig etentje waarmee de dag werd afgesloten. Hieronder meer over Henk, de voorman van de specials:

Team HEBO is trots op Henk van der Kuil dat hij al 40 jaar in dienst is bij HEBO, en dat terwijl HEBO nog maar 37 jaar bestaat. Nadat Henk klaar was met school is hij in 1977 begonnen bij Bouwbedrijf Hengevelde bij Marinus Kuipers. Hier is hij bezig geweest met diverse traditionele bouwwerken. In 1980 is het bedrijf overgegaan naar HEBO, vanuit hier kwam er een eerste machinestraat waar hij mee bezig bent geweest om de werking haarfijn uit te zoeken. Hij werd de eerste verantwoordelijke voor deze machine. Ook is hij zoals gezegd de mede-opbouwer van het draaikiepsysteem.
Later is Henk steeds meer doorgestroomd, van deuren, luiken, binnenkozijnen of ronde kozijnen, beter te zeggen wat heeft hij niet gedaan? Rond, scheef of krom, Henk kan alles! Hierdoor mag hij zichzelf zeker een vakman noemen.

Henk is ook een man die altijd meedenkt op de juiste manier aan nieuwe machines, producten of processen. Zo gaat hij ook altijd mee met een vaste club naar alle beurzen waar hij altijd zeer gedreven in is, doordat hij hiervoor altijd tijd wil vrijmaken. Hij zal er dan ook geen één missen. De afgelopen jaren is Henk voorman/teamleider bij de afdeling specials. Hier maakt onze jubilaris diverse bijzondere producten die een klant van ons verwacht. Nu 58 jaar en 40 jaar bij HEBO in dienst. HEBO hoopt dat hij deze functie nog 10 jaar blijft doen zodat ze het 50-jarig jubileum kunnen vieren.

Henk: een persoon van de gezelligheid, samen met Annet heb jij nog bijna geen personeelsfeest gemist. HEBO hoopt dat hij ook dit nog jaren blijft doen met dit gezellige team. Maar Henk doet meer. Beunen is een grote hobby van hem, in zijn eigen schuur maakt hij zijn eigen producten. Hier heeft Henk al heel wat mensen een plezier mee gedaan.

Ook zijn zoon is nu ook medewerker binnen de organisatie HEBO, het is voor het bedrijf een fijne gedachte om er nog iemand van familie van de Kuil binnen dit bedrijf te hebben werken. HEBO is trots dat hij hier al 40 jaar (een mijlpaal) bij hen mag zijn en willen Henk dan ook bedanken voor alles wat hij voor het bedrijf heeft gedaan! Henk enorm bedankt namens HEBO en ook namens de redactie van harte proficiat!