Maak een match op vrijdag 13 oktober tijdens derde Beursvloer Hof van Twente 

ONTMOETEN – INSPIREREN – VERBINDEN

Bent u lid van een vereniging of stichting in de Hof en heeft uw organisatie ergens hulp bij nodig? Bijvoorbeeld bij een klus die gedaan moet worden? Of wilt u advies over de website, de financiën of heeft u andere vragen? Kom dan op vrijdag 13 oktober vanaf 15.00 uur naar de Hofkerk, Diepenheimseweg 2 in Goor naar de Beursvloer. (Aanmelden KLIK HIER) Tijdens deze Beursvloer ontmoeten lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar en komen, met gesloten beurs, vraag en aanbod bijeen. Burgemeester Ellen Nauta opent om 15.30 uur de beurs met een slag op de gong. U bent van harte welkom!
Een Beursvloer inspireert:

Samen met welzijnsorganisatie Salut organiseert de Hof van Twentse Uitdaging op vrijdag 13 oktober de Beursvloer. Voor bedrijven en verenigingen en stichtingen uit de Hof is deze beurs een uitstekende mogelijkheid met elkaar in contact te komen. Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de Hof van Twente? Dan biedt deze beurs u een mooie gelegenheid uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen. U kunt hierbij denken aan het verlenen van juridisch of commercieel advies, leveren van extra menskracht bij projecten of het uitlenen van materialen. Of vertegenwoordigt u een stichting of vereniging op het gebied van zorg, welzijn, cultuur, sport en natuur, of een buurtvereniging of burgerinitiatief? Stel tijdens deze Beursvloer uw hulpvraag aan de aanwezige bedrijven. Zelf kunt u als vereniging of stichting ook iets terugdoen. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van vergaderruimte of het aanbieden van een activiteit. Heeft u (nog) geen concrete vraag of aanbod? Ook dan bent u van harte welkom. Deze Beursvloer biedt u namelijk de gelegenheid nieuwe mensen te leren kennen en samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Wie doen er mee?
Tijdens de Beursvloer in 2016 werden er 36 matches gerealiseerd. Zo maakte Marloes Hemmelder Fotografie een fotoreportage voor St. Skik in Twente en deed Straver reclame en vormgeving aanpassingen voor de website en de e-mail van Wandelsportvereniging Tempo Diepenheim Markelo Goor. De St. Schaapskudde bood bewoners van Carintreggeland een bezoekje aan de schaapskooi aan en de Wetenschapswinkel Universiteit Twente gaf advies aan St. BVD Radiotherapie. Op 13 oktober nemen deze aanbieders wederom deel aan de Beursvloer. Maar ook nieuwe aanbieders mogen we verwelkomen zoals, onder meer, Gildebor, SWB, Rotary Rijssen Regge Regio en Lions Goor Markelo Diepenheim.

Doe mee op vrijdag de 13e en meld u aan!
Deelname aan de Beursvloer is gratis en aanmelden kan via info@hofvantwentseuitdaging.nl Meer informatie over het programma vindt u op www.hofvantwentseuitdaging.nl en op de facebookpagina van Hof van Twentse Uitdaging. Heeft u vragen? Neem dan contact op met managers Annemieke Wolff, M 06 30 75 00 30 of
Karen Breukers M 06 28 97 25 81. We ontmoeten u graag op vrijdag de 13e!