Uitslag 3e trekking Decemberactie Sio Winkeliers Hengevelde

Donderdagavond 28 december was de 3e trekking van de Decemberactie van de SIO winkeliers in Hengevelde gedaan. Hieronder hebben we de gelukkige winnaars met hun prijs op de foto staan, samen de gewonnen weekprijs: een leuke boodschappentas van de SIO Winkeliers in Hengevelde en gevuld met leuke en lekkere producten van de Hengeveldse winkeliers. Elke week in december hebben we een trekking en daar worden elke week 4 loten uit de totaal ingebrachte aantal loten getrokken en deze winnaars ontvangen deze leuke tas.
De winnaressen:


Mevrouw G. Pelle  uit Hengevelde


Mevrouw A. Brummelhuis uit Hengevelde


Mevrouw R. Wegdam uit Ambt Delden
 
Winnaressen, gefeliciteerd met deze leuke prijs!!
 
Iedereen kan deze week nog mee doen, door bij besteding van 10.00 of meer bij de winkeliers in Hengevelde een bon in te vullen met naam en telefoonnummer en deze te deponeren in de daarvoor bestemde schilderblik voorzien van SIO-winkeliers logo.
 
Alle deelnemers van afgelopen weken en de laatste week dingen mee in de eerste week van Januari 2018 naar de 3 hoofdprijzen van de 3e editie van de Sio Winkeliers Decemberactie:
 
1e prijs                  Televisie t.w.v. € 449.00                mogelijk gemaakt door ICS Computers
2e prijs                  Cadeaubon t.w.v. € 150.00            mogelijk gemaakt door Rotink Kook, Kado en Rotink IJzerwaren.
3e prijs                  diner bon t..w.v. € 100.00             mogelijk gemaakt door Hotel restaurant Hof van Twente 
 
Iedereen veel succes met deze laatste week!!
 
Sio Winkeliers Hengevelde.